maanantai 28. lokakuuta 2019

Hääjuhlan loppumetrit

Lupailin viimeksi, että kertoilen vielä muutaman sanan meidän hääjuhlan loppumetreiltä. Viimeinen virallinen ohjelmanumerohan meillä oli klo 22 aikoihin suoritettu kimpun ja sukkanauhan heitto, jonka jälkeen ilta jatkui dj:n säestämänä. 

Koska meidän häissä oli vieraana jonkun verran lapsiperheitä, kauempaa tulleita sekä vanhempaa väkeä, vierasjoukko hupeni viimeistään heittoleikkien jälkeen suunnilleen puoleen. Myös meidän valokuvaaja poistui paikalta puoli yhdentoista maissa illalla, joten juhlien loppuhetkistä ei ole enää pahemmin kuvamateriaalia. Mitään sen erikoisempaa ei kylläkään enää edes tapahtunut vaan ilta jatkui tanssien, jutellen sekä tietysti juomia siemaillen ja herkkuja napostellen. Tunnelma oli rento ja leppoisa.Tavallaan olisi tietysti ollut kiva, että kaikki vieraat olisivat jaksaneet juhlia loppuun asti, mutta ymmärrän toki, että aina se ei ole mahdollista. "Pilkkuun asti" viihtyi onneksi kuitenkin sen verran iso porukka, että tunnelma ei alkanut mitenkään lässähtämään. Loppua kohden meno alkoi kylläkin hieman rauhoittumaan, mikä oli oikeastaan ihan hyvä juttu, ettei tarvinnut lähteä juhlien ollessa parhaimmillaan.

Kun kello alkoi olla noin puoli kaksitoista, me rupesimme J:n kanssa tekemään pikkuhiljaa lähtöä. Olimme sopineet, että me poistumme paikalta puoleen yöhön mennessä, jotta apujoukoille jää sitten myös aikaa siivota tavarat ulos ajallaan. Kello taisikin olla lopulta suunnilleen varttia vaille puolen yön, kun me lähdimme eräiden häävieraiden kyydillä kohti Scandic Airportia viettämään hääyötä, josta kerroinkin jo aiemmin. Tämän jälkeen myös viimeisetkin vieraat alkoivat pikkuhiljaa lipua pois paikalta ja apujoukot jäivät tyhjentämään juhlatilaa meidän omista tavaroista.Juhlat on nyt siis taputeltu ja ollaan päästy tarinassa jo siihen pisteeseen, että aikalailla kaikki on kerrottu meidän hääpäivän osalta. Vielä on kuitenkin luvassa ainakin yksi postaus, mutta pikkuhiljaa alkaa olla aika laittaa tämä hääblogiprojekti pakettiin. Samaan aikaan kun postausaiheet ovat vähentyneet, myös into kirjoittaa häistä on kieltämättä alkanut pikkuhiljaa hiipua. Meidän häistä on nyt kuitenkin kohta jo puoli vuotta aikaa, joten ehkä onkin jo aika siirtyä eteenpäin uusiin haasteisiin. Ja uusista haasteista puheenollen. Arvatkaapa, minne me olemme menossa huomenna!


Katsomaan meidän uutta kotia!!!

Viime aikoina työnalla onkin siis ollut nykyisen asunnon kauppaaminen ja uuden etsiminen. Nykyinen koti on jo saatu myytyä ja ensi viikolla pitäisi vielä lyödä kaupat lukkoon uudesta kodista. Sitten sitä pääsisikin jo pian muuttamaan. Ajatukset ja intoilut tulee siis jatkossa kohdistumaan uuteen kotiin ja sen laittamiseen, kunhan nyt ensin saadaan nämä käytännön asiat hoidettua alta pois. Meidän ja uuden kodin kuulumisia on mahdollista seurata jatkossakin blogin ja instagramin kautta, mutta kertoilen siitä lisää kunhan saan nekin kuviot ensin järjestettyä kuntoon. Postauksen kuvat: Pauli Haanpää, rajaukset ja muokkaukset omaa käsialaa

4 kommenttia:

 1. Oi, onneksi olkoon uudesta kodista! Kiitos säännöllisestä häiden raportoinnista, juhlianne on ollut ilo seurata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Siiri! Kiva, että olet viihtynyt meidän häärupeaman parissa. Innolla seurailen myös teidän hääprojektia jatkossakin:)

   Poista
 2. Onnea uuden kodin johdosta! Kiva, että jatkoakin pääsee vielä seurailemaan blogin muodossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iira! Jatkoa seuraa, eihän tätä bloggaamista osaa lopettaa kun sen on kerran alottanut:D

   Poista