maanantai 13. toukokuuta 2019

Naimisissa ollaan!

Tuore rouva W ilmoittautuu! 

Kuva: Pauli Haanpää

Meidän häitä juhlittiin siis viime lauantaina ja voin kertoa, että häät meni kyllä niin hyvin! Olen tässä parin päivän aikana toistellut J:lle varmaan sata kertaa kuinka onnellinen olen siitä, kuinka ihanat häät meillä oli. Kaikki meni niinkuin oli suunniteltu ja toivottu. Ihmisillä oli kivaa, kaikki näytti nätiltä, ruoka oli hyvää ja tunnelma oli katossa. Pari kommellusta mahtui toki mukaan, mutta mikään ei mennyt pilalle, joten niillekin asioille voi nyt vain nauraa. Kerron näistä ja kaikesta muusta sitten myöhemmin lisää. 

Ajattelin kirjoitella nyt tässä lähiaikoina joitain hieman irrallisia postauksia erinäisistä asioista, jotka eivät ole riippuvaisia valokuvaajamme kuvamateriaalista (kuten valmistelut, hääyö, jne.). Ja sitten, kun saan myös kaikki valokuvaajamme ottamat kuvat hyppysiini, rupean käymään häitä paremmin, kronologisemmin ja ennen kaikkea yksityiskohtaisemmin läpi. On niin paljon kaikkea kerrottavaa, että juttua riittää kyllä varmasti vielä pitkän aikaa!

Tämän kertaisena pääpointtina siis vain, että naimisiin päästiin, kaikki meni ihanasti ja hurjan onnellisia ollaan! 

P.S. Sulhanen oli sitä mieltä, että parempi vain pistää hänenkin pärstä blogiin kuin blurrata se hääkuvista pois, joten jatkossa myös J vilahtelee kuvissa jonkun verran:)

10 kommenttia: