sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Hääyö Scandic Helsinki Airportissa

- - -  TÄMÄ BLOGIPOSTAUS ON TEHTY YHTEISTYÖSSÄ SCANDIC HELSINKI AIRPORTIN KANSSA - - -


Ajattelin nyt aloittaa häiden läpikäymisen hieman nurinkurisesti eli hääyöstä. Hääkuvien saamisessa kestää nimittäin hetki, mutta hotellikuvat ovat tietty itse räpsimiäni, joten ne pystyn esittelemään heti. 

Me haluttiin J:n kanssa vähän jotain luksusta häiden päätteeksi ja päätimme viettää hääyömme hotellissa. Halusimme hotellin sijaitsevan lähellä juhlapaikkaamme, jotta juhlista olisi lyhyt matka hotellille, joten rajasimme hotellihakumme Vantaan hotelleihin. Viimekesäisen hotellitutkailun jälkeen päädyimme valitsemaan hääyönviettopaikaksemme lentoaseman kupeessa sijaitsevan Scandic Helsinki Airportin. Kyseisen hotellin huoneet nimittäin miellyttivät ulkonäöllisesti eniten silmäämme ja lisäksi Scandic-hotelleista saa hääpareille räätälöidyn hääyöpaketin, joka sisältää: 

- Majoituksen 2 hengen huoneessa (huonetyypit vaihtelevat hotellista riippuen)
- Aamiaisen huoneeseen (sisältää mm. kuohuviinipullon, kahvia, mehua, smoothiet, croissantteja, suklaakakkua, hedelmiä ja vaikka vallan mitä)
- Myöhäisen huoneenluovutuksen klo 14.00 (myöhemminkin voi lähteä aina klo 18:00 asti, klo 14.00 jälkeinen check out maksaa 10 € per tunti)
- Maksuttoman internetyhteyden
- Hotellin kuntohuoneen ja saunan käyttömahdollisuuden
- Scandic Friends -edut ja pisteet (jos löytyy jäsenyys)

Hääpakettitarjous on voimassa viikonloppuisin ja varauksen voi tehdä netistä (koodilla WED), Scandicin puhelinkeskuksen kautta tai suoraan haluamastanne hotellista. Itse varasimme huoneen suoraan hotellista sähköpostin välityksellä ja se sujui näppärästi. Lisätietoa hääpaketista löytyy Scandicin nettisivuilta

Meidän juhlapaikan varausehtoihin kuului, että paikan tuli olla tyhjänä vieraista sekä omista tavaroista vähän yli kello yksi yöllä. Päätimme siksi pistää vieraille pilkun puolille öin, jotta siivousporukka ehtii sitten vielä rauhassa pakkailla tavarat kasaan. Itse päätimme poistua juhlista vähän ennen puolta yötä, jotta vieraatkin tajuavat sitten pikkuhiljaa ruveta lähtemään. Suunnitelmassa pysyttiin ja kello taisi olla suunnilleen varttia vaille kaksitoista, kun hyvästelimme vielä paikalla olleet vieraat ja hyppäsimme meidät hotellille vieneen auton kyytiin. Kurvasimme matkalla mäkkärin autokaistan kautta, sillä siinä kohtaa iltaa alkoi jo taas maha hieman kurnia ja ajattelimme, että on parempi syödä vähän yöpalaa kuin odottaa aamuun asti ruuan saamista. Hotellihuoneeseen päästyämme meitä oli vastassa ihanan näköinen huone, jossa oli suklaasydämin sekä pyyhejoutsenin koristeltu sänky sekä ihana onnitteluviesti hotellin henkilökunnalta. Heitimme heti huoneeseen päästyämme juhlavaatteemme pois ja hyppäsimme sänkyyn mutustamaan hamppareitamme. Ennen nukkumaankäyntiä oma hommansa oli vielä kampaukseni avaamisessa sekä meikkien poistamisessa, mutta pian näiden toimenpiteiden jälkeen uni alkoikin jo voittaa. Kroppani kävi kuitenkin selkeästi sen verran ylikierroksilla, että uni ei kuitenkaan maittanut itselläni kovinkaan pitkään. Heräilin jo aamuvarhaisella katselemaan vieraiden instagramiin lisäilemiä kuvia ja tunnelmoimaan hääpäiväämme. Jonkun aikaa sain siis vain fiilistellä yksikseni ennenkuin J:kin heräsi yhdentoista aikoihin huoneeseemme tuodulle aamupalalle. 
Olin jotenkin ajatellut, että huoneeseen tuotu aamiainen sisältäisi vain perus kahvit, mehut, sämpylät, kakut ja skumpat, mutta mitä vielä! Huoneeseemme tuotu kärry oli täynnä jos jonkinmoista aamupalaruokaa, jota olisi helposti riittänyt ainakin neljälle hengelle! Mutustelimme niin paljon kuin mahaan mahtui ja ennen hotellista lähtöä söimme vielä hieman uudestaan, mutta silti ruokaa jäi yli, vaikka hyvää olikin!:DMe varasimme hääyötämme varten kylpyammeellisen huoneen ja otimme lisäksi pari tuntia myöhäisemmän check outin eli saimme nautiskella huoneemme tarjonnasta klo 16 saakka. Tämä oli varsin hyvä veto, sillä nyt aamussa ei ollut yhtään kiireen tuntua vaan saimme rauhassa syödä, käydä kylvyssä sekä ihan vain köllötellä telkkarin ääressä. Hääyö sekä seuraava päivä olivat ihana pieni rauhoittumisen hetki kaiken tohinan välissä. Siirryimme nimittäin hotellilta suoraan J:n vanhempien luokse purkamaan siivousporukan pakuun pakkamia tavaroita, joten kovin pitkää häälomaa emme vielä tässä kohtaa ehtineet viettämään. Onneksi häämatkaan ei ole kovin montaa viikkoa aikaa.Hääyöhotellimme sijaitsee siis aivan lentokentän kupeessa, joten jos joku teistä on lähdössä heti häiden jälkeen häämatkalle niin en voi kuin suositella Scandic Helsinki Airportia (ja suosittelen toki muillekin). Eikun vain kentän viereen yöksi ja menoksi! 

Kiitos vielä Scandic Helsinki Airport + henkilökunta kestitsemisestä ja hyvästä palvelusta! Meillä oli ihanan rentouttava hääyö!

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen tuo aamupala 😍 Haaveilen itsekin jo nyt mäkkärin drive-inistä häidemme jälkeen 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo aamupala oli kyllä ihana, maukas, monipuolinen ja todella runsas:D Mulla oli kans pitemmän aikaa ajatuksissa, että voisi olla hauskaa hakea häiden päätteeksi vähän pikaruokaa hotellille mukaan. Ja koska siinä kohtaa, kun suuntasimme hotellille alkoi tosiaan olla vähän nälkä niin koukkasimme sitten mäkkärin kautta:D

   Poista
 2. Kuulostaa aivan ihanalta paketilta ja hääyöltä 😍 Mäkkiateria hotellin sängyssä houkuttelee kyllä itseänikin 🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä! Hääyön mäkkiateria oli just parasta. Hyvää kontrastia päivän juhlallisuuksille:D

   Poista