tiistai 17. huhtikuuta 2018

Onnenkyynelille

Viimekertaisessa postauksessa näkyi jo vilaus meidän häihimme tulevista onnenkyynelille tarkoitetuista nenäliinoista, ns. itkupapereista. Mielestäni tällaiset itkupaperit on aivan ihana idea, ja vaikka yritän välttää kaikenlaisia liiallisia turhakkeita, nämä oli jotenkin sellainen pakko saada -juttu. 

Tykkään kauheasti kaikista pienistä ihanista yksityiskohdista ja mielestäni itkupaperit ovat hauska lisä kirkko-ohjelman kylkeen. Paitsi, että ne toivottavasti nostattavat hymyn vieraiden huulille, samalla ne tavallaan viestittävät, että herkistely on sallittua. Kenenkään ei tarvitse pidätellä kyyneleitään. Kyynelten osalta en kylläkään tiedä kuinka monella vieraalla tälläisille on oikeasti tarvetta, mutta käyttäkööt sitten vaikka räkärättinä tarvittaessa.

Askartelin pussukat valmiiksi tässä eräänä iltana ja nyt ne odottavat enää nenäliinoja sisäänsä. En uskaltanut vielä tässä vaiheessa täyttää niitä liinoilla, sillä minulle tuli sellainen olo, että entä jos liinat ehtivät hapertua vuoden aikana ihan hipuiksi, niin sitten saa tehdä kaiken uudestaan. Liinat lisätään siis myöhemmin.Käytin onnenkyynelpussukoihin Sinellistä löytämiäni sellofaanipusseja, joiden yläreunassa on ns. ripustusosio ja alareunassa teipillä suljettava läppä. Mittasin aluksi tämän yläreunan osion ja mallailin koneella siihen sopivat tekstiarkit, jotka sitten tulostelin vihreälle paperille ja leikkelin irti. Nidoin tekstipaperit ihan vain nitojalla kiinni pussukoihin ja voilá valmista tuli.
Hintaa näillä Sinellin sellofaanipussukoilla oli 6,50€ (100kpl), joten ihan hirmuisesti tämä itkupaperiprojekti ei tule maksamaan, kun vihreät paperitkin löytyi jo valmiiksi kotoa ja tarvittavat nenäliinatkaan ei ihan kauheasti kukkaroa kevennä. Pikkurahalla ihana pieni lisä kirkko-ohjelman kylkeen siis. 
Kuten viimeksi kerroin, tämän hetkisen suunnitelmani mukaan kirkko-ohjelmat tulevat olemaan tuollaiset kaksipuoliset paperit, joiden yläreunaan kiinnitetään sekä nämä itkupaperit että saippuakuplaputelit. Tämä suunnitelma saattaa vielä hieman muuttua ennen kuin kirkko-ohjelmia oikeasti pitää ruveta väsäämään, mutta this is the plan ainakin tällä hetkellä.Onko teille tulossa nenäliinoja onnenkyynelille?


8 kommenttia:

 1. Onnenkyynel-liinat olisivat aivan ihania! Toisaalta haluan ne, tarvitsisin itsekin niitä ja unohdan aina nenäliinat kotiin, mutta toisaalta koen ne ehkä myös vähän turhiksi. Täytyy katsoa, mutta oishan ne ihanat! :) Onneksi on vielä aikaa päättää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan turhakkeitahan nämä tosiaan on mutta samalla myös niin ihania, joten en malttanut olla tekemättä:D Nämä tällaiset pikkuyksityiskohdat voi kyllä olla ihmeen kinkkisiä päätettäviä, sillä on niin paljon kaikkea ihanaa, mitä voisi sisällyttää häihinsä, mutta pitää sitten vaan valita ne kivoimmat ja omimmat.

   Poista
 2. Meillekin tulee nessut kirkko-ohjelmien kylkeen. :) Minusta ne ovat ihanat ja monelle tarpeellisetkin. Itse ainakin unohdan joka kerta nenäliinat kotiin, kun niitä tarvitsisin... En ole aikaisemmin tajunnut, että saippuakuplat voisi myös kiinnittää samaan nippuun. Pitää katsoa, jos varastaisin sinulta tämän idean.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä nämä voi tulla ihan tarpeeseenkin, sillä harvemmin sitä on nenäliinat päällimmäisenä mielessä laukkua pakatessa. Feel free to steal tuo saippuakuplaidea!:D

   Poista
 3. Tosi kaunis kokonaisuudessaan tuo teidän "kirkkopaketti" ♥ itse en ole vielä päättänyt, että tuleeko meille nenäliinoja, mutta ideana tuo on kyllä ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!:) Onneksi teidänkin häihin on vielä hyvin aikaa niin ehtii miettimään mitä kaikkia pikkuyksityiskohtia haluaa.

   Poista
 4. Todella kaunis kokonaisuus! <3

  VastaaPoista